Website in ontwikkeling
Ik heb het geluk om nauw samen te mogen werken met mijn zus, Ilona van

Studio GET THE PICTURE Fotografie & Vormgeving

Zij is een getalenteerd fotograaf, vormgever en sinds kort ook websitebouwer.

Bij Piura en mijn bedrijf is ze dan ook veel betrokken en werken we van tijd tot tijd samen en is het fijn om even tegen iemand aan te leunen en samen te sparren. Beiden creatief op een ander vlak, versterken we elkaar. Veel beeldmateriaal van Piura en P&B Cosmetix is dan ook door haar gemaakt. Alsmede veel creatieve ontwerpen, zoals de logo’s, etiketten, advertenties, posters, cadeaubonnen. Tja, wat eigenlijk niet… Zo is ze nu ook bezig om een mooie website voor Piura te maken en zijn we vandaag, een dag voor haar vakantie nog even bij elkaar gekomen om de hele site te doorlopen. Met een notitieblok vol aantekeningen hoef ik me de komende weken niet te vervelen en mag ik diverse pagina’s nalopen, teksten invullen, foto’s zoeken etc. Zodat zij na de vakantie de site/shop kan vullen met producten. Het leukste aspect van mijn werk en bedrijf vind ik het ontwikkelen van nieuwe dingen, dit kan producten zijn, trainingen, folders en zo ook de website. Niets geeft zoveel voldoening om iets geheel zelf neer te zetten en te zien groeien. Ik ga weer lekker aan de slag!