Het voordeel van een nieuwe website is dat straks alles er veel mooier, moderner en professioneler uitziet en dat het minder werk omvat omdat alles makkelijker bij te houden is. Het nadeel is dat het op dit moment juist heel veel werk vraagt. Inmiddels zit ik na 3 dagen met mijn geconcentreerde hoofd in mijn beeldscherm te turen en branden mijn ogen. Dus nadat ik deze blog afrond pak ik eerst even mijn productenkoffer erbij en geef ik mijn ogen een paar minuutjes rust met een Piura oogkompres*. Maar eerst nog even verder. Ik had in de planning dat ik het vandaag zou afronden, maar gezien hoe perfectionistisch ik ben, gaat het nog iets langer duren. Het moet volgende week af zijn, zodat ik mijn uitgeruste zus weer aan het werk kan zetten :-). Nee dat is niet waar. Ik wil het af hebben, omdat mijn hersenen alweer kraken op andere zaken. Ik heb diverse marketingzaken in mijn hoofd die ik deze maand wil afronden. En een paar heeeeeeerlijke  nieuwe producten… Waar ik graag mee aan de slag wil. Ik zeg: Zen, Dreams, Happy, Dance, Hope, Mystery….
Zeg nou zelf, dat klinkt toch fantastisch?

Eerst mijn oogkompres… Zal ik je vertellen hoe ik die maak?
Nadat ik mijn gezicht en met name mijn ogen schoongemaakt heb, breng ik Hydratant Concentrate aan (een serum met Aloe Vera, Betaglucan en de cactusplant Aquacacteen). Vervolgens breng ik een dun laagje Aloe Vera Soothing Gel aan die mijn huid heerlijk verkoelt.    En daar bovenop, een koud vochtig wattenschijfje uit de koelkast (bevochtigd met kalmerende Lapacho thee). Ach, nu ik toch bezig ben, doe ik het gelijk op m’n hele gezicht. Eindig ik wel extra met het Mask Hydratant. Tot dat product ben ik net gekomen met het uitwerken voor de website. En ja, ik ben weer opnieuw verliefd geworden op dit (deze) heerlijke product(en).

Enfin, het plaatje hierboven…. Ik vergeet het bijna uit te leggen, dat gaf de aanleiding tot de blog van vandaag. Dit is een greep uit de ingrediënten die ik heb uitgezocht van de eerste 10 producten die ik heb uitgewerkt voor de website. Het voordeel van het weer een keer uitschrijven van zoiets, is dat ik zelf weer ervaar hoe bijzonder en heerlijk onze producten zijn. Kijk maar naar alle ingrediënten die je in het plaatje ziet, dat ziet er toch aantrekkelijk uit?! En dat is maar een kleine greep uit het assortiment. Kun jij alle ingrediënten herkennen aan de plaatjes? Binnenkort zie je ze bij de producten staan op de site. Voor nu wens ik je een heel fijn en ontspannen weekend!